top of page

VEOL - St. Martin adott koncertet a Csigó Kult Festen

Az estre érkezőket Bartunek Katalin, a Csigó malom Kulturális és Művészeti Központ Alapítvány elnöke köszöntötte. Mint mondta, az összeművészeti fesztiválon most egy összművészt üdvözölhetnek, aki a zenélés mellett fotózik, verseket ír, fest, alkotó táborokat szervez.

A rendhagyó, hangszer bemutatóval egybekötött koncerten a közönség megismerhette azokat a hangszereket, a pánsípot, a szoprán és alt szaxofonokat, amelyeken St. Martin játszik. Az előadó közvetlen stílusa csak fokozta a malomban rendezett koncertekre egyébként is jellemző családias hangulatot a közönség örömére.

Az első, kissé dinamikusabb dalt a Déli szél követte, aztán egy duettet hallhattak a jelenlevők és kiderült, hogy St. Martinnak, ez egyedül is jól megy. A pörgős Lélek bosanova szinten tartotta a figyelmet, és a melankólikus Ismét egyedül, vagy a Még mindig tart című számok csak színesítették az estet, de nem ült le a hangulat.

A csúcspontjára az est azonban a Hallelujával és a ráadásként adott Vándorcirkusszal ért, amelyeket a közönség óhajának engedve adott elő kedvencük.

2 megtekintés
bottom of page