top of page

Bel Canto Est és énektechnikai beavató koncert

2023. augusztus 12., szombat, 19:00-21:00


Bel Canto Est és énektechnikai beavató koncert a Kultháló Program keretében Kertesi Ingrid Liszt Ferenc-díjas, érdemes és kiváló művész operaénekessel, a Liszt Ferenc Zeneakadémia Ének Tanszékének egyetemi adjunktusával és növendékével, Veleczki Ramónával, valamint Kéry Tamás zongoraművésszel.


„A Bel Canto korszak kezdetei” címmel Mácsai János zenetörténész előadását hallgathatjuk a Kertesi Ingrid által összeállított műsorhoz kapcsolódóan. A következőkben Mácsai János ajánló szavait idézzük. „A bel canto a 17. századi Itália találmánya, vagy inkább felfedezése, az emberi hangban rejlő szépség, kifejező erő, sőt érzéki képesség élményének örömét, olykor eufóriáját nyújtja a közönségnek. A Kertesi Ingrid által összeállított műsor a rock sztárokhoz hasonló népszerűségű énekesek, az elkápráztató színpadi masinériák, a pompás kosztümök, a csillogó színek világát idézi fel..”


Műsor kiegészítés:

Kertesi Ingrid meghívására volt növendékével, Zemlényi Eszterrel is találkozhat a Csigó Malom közönsége. Előzetesként most egyik felvételét ajánljuk:

Kísérőprogram: zene és közösség, szalonbeszélgetések.

Belépőjegy: 3.500 Ft.

Kertesi Ingrid Veleczki Ramóna Kéry Tamás Zemlényi Eszter

212 megtekintés

Comments


bottom of page